Header Ads

header ad

Χυδαία επίθεση στον Κλεάνθη Βαρέλα και στην οικογένεια του

Περίπατο πήγε όπως φαίνεται ο πολιτικός προεκλογικός πολιτισμός στα Μέγαρα όπου πριν λίγες ημέρες επικεφαλής συνδυασμών εμφανίστηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί σε γνωστή καφετέρια στην πλατεία λυταρα .

Άγνωστοι προχώρησαν στην δημιουργία ενός κατάπτυστου video όπου η ανηθικότητα και η χυδαιότητα περισσεύει μέσα σε αυτό .Το βίντεο είναι απόσπασμα από την κινηματογραφική ταινία παραγωγής 2004 Downfall -Der Untergang η πτώση, ενός ιστορικού δράματος το οποίο περιγράφει τις τελευταίες ώρες του Χίτλερ πριν την πτώση. Στο εν λόγω video έχουν τοποθετηθεί υπότιτλοι όπου υβρίζουν αισχρά ακόμα και ανήλικα μέλη της οικογένεια του υποψηφίου δημάρχου Μεγαρέων κ Κλεάνθη Βαρέλα, ο Ιερόθεος και η Μαρία-Γεωργία.Η κοινή γνώμη αηδιασμένη περιμένει την καταδίκη της πράξης απ΄ όλους. Τουλάχιστο να μη θεωρηθεί ότι κάποιοι συμφωνούν ή ανέχονται αυτό το γεγονός.

Δημοσιογραφικές επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι την προώθηση του video την έκανε αντιδήμαρχος Μεγαρέων μέσω του Facebook Messenger.Διαβάστε τις αντιδράσεις των επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμώνΔημοτικός συνδυασμός Τώρα -Γιώργος Μπερδελής

Με αφορμή συκοφαντικό και κατάπτυστο video που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά τον συμπολίτη υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κλεάνθη Βαρελά,
καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις αήθεις αυτές ενέργειες.
Ως συνδυασμός, έχουμε διακηρύξει επανειλημμένα την πάγια θέση μας για προεκλογικό αγώνα με ήθος, ευπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό.
Από την πρώτη μας προεκλογική εκδήλωση ευχηθήκαμε «καλό και έντιμο αγώνα» σε όλους. Αυτό απαιτεί η δημοκρατία μας, αυτό αρμόζει στους συμπολίτες μας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγάρων – Νέας Περάμου
Γεώργιος Μπερδελής
Αρχιτέκτων ΜηχανικόςΙωάννης Μαρινάκης -πρώην Δήμαρχος Μεγάρων-υποψήφιος Δήμαρχος Μεγάρων

Τα ανώνυμα μιάσματα ξαναχτύπησαν.
Η δημοσίευση του εμετικού βίντεο που προβλήθηκε για να βλάψει συνυποψηφιο, μας φέρνει πολλά χρόνια πίσω, τότε που βασίλευε ο σκοταδισμός και οι κουκουλοφόροι.
Καταδικάζω απερίφραστα την ενέργεια αυτή, η οποία είναι βέβαιο ότι κατασκευάστηκε από υπανθρώπους και όχι από άτομα που σέβονται τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους τους.Ι. Σταμούλης. Δήμαρχος Μεγαρέων-υποψήφιος Δήμαρχος Μεγάρων

Ανώνυμες δημοσιεύσεις, ανεύθυνη φημολογία, απειλές, ύβρεις και συκοφαντίες με το πρόσχημα του διαδικτυακού κουτσομπολιού, της σάτιρας ή ακόμη και της «δημοσιογραφίας», στέκονται απέναντι στη δημοκρατία και την ίδια την ελευθερία, που τους επιτρέπουν να υπάρχουν.

Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται και σίγουρα δεν μεταφράζεται κάθε φορά με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Αυτοί, που μοχθούν να προστατεύσουν το πολίτευμά μας και τις αξίες μας, πάντα βάζουν φαρδιά – πλατιά την υπογραφή τους.

Με την παρούσα δηλώνω απερίφραστα, πως καταδικάζω, ως Δήμαρχος Μεγαρέων και ως επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ένωση Πολιτών», κάθε ανώνυμη, “υπόγεια” και “άνανδρη” επίθεση, απ’ όπου κι αν προέρχεται, όπου και αν κατευθύνεται.Άγγελος Μακρυγιάννης “Όμορφες πόλεις”

Ο Ανεξάρτητος συνδυασμός Όμορφες Πόλεις καταδικάζει κάθε συκοφαντική ενέργεια είς βάρος συνυποψήφιων. Όλες αυτές οι ενέργειες που σκοπό έχουν να γελοιοποιήσουν την εκλογική διαδικασία είναι πολύ μακριά από τις ηθικές αξίες του συνδυασμόυ μαςΔείτε φωτογραφίες

Από το Blogger.