Header Ads

header ad

Βύζας Μεγάρων εναντίον Γιώργου Πουλακου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Βύζας Μεγάρων σχετικά με πρόσφατη συνέντευξη του πρώην ποδοσφαιριστή του.Ακολουθεί η συνέντευξη που δόθηκε στο AgrinioTimes.gr

Γιώργος Πουλάκος: “Με εγκατέλειψαν, αμαυρώνουν την 90χρονη ιστορία του Βύζαντα…”

Μετά τη περιπέτεια της υγείας του, ο έμπειρος επιθετικός Γιώργος Πουλάκος άνοιξε τη καρδιά του στον Παρασκευά Μάζη και το AgrinioTimes.gr μιλώντας για όλους και για όλα.

Δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα για το στάδιο αποκατάστασης, την στάση των ανθρώπων της ομάδας του Βύζαντα Μεγάρων αλλά και τις προτάσεις για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Για το στάδιο αποκατάστασης: Είμαι ένα μήνα από την επέμβαση στην οποία όλα πήγαν καλά. Μετά τις εξετάσεις που έγιναν το πρωί της Πέμπτης, 24 Ιανουαρίου κρίθηκε σωστό από τον ιατρό μου Ορθοπεδικό-Χειρούργο Κώστα Ιντζόγλου που έκανε την επέμβαση να διατηρήσω τις πατερίτσες και την προστατευτική μπότα ως τα μέσα Φεβρουαρίου, όπου και θα υποβληθώ σε μία σειρά νέων εξετάσεων.

Για το αν έχει οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του από τον Βύζαντα Μεγάρων: Δεν είμαι μέλος της ομάδας, μετά τις αρχικές εξετάσεις για τον τραυματισμό μου, οι διοικούντες μέσω συζήτησης που είχαμε μου ζήτησαν να λύσουμε τη συνεργασία μας κάτι το οποίο δεν σας κρύβω ότι με προβλημάτισε και με στεναχώρησε ταυτόχρονα -ως προς τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν-, στο άκουσμα του σοβαρού τραυματισμού μου, αφήνοντας σε δεύτερη για να μην πω σε τρίτη μοίρα το ανθρώπινο κομμάτι.

Για το αν του στάθηκε η διοίκηση της ομάδας: Λυπάμαι που το λέω, αλλά η ομάδα και οι άνθρωποι της διοίκησης δεν μου στάθηκαν στον τραυματισμό μου.

Εξαιρώ, μόνο τη κίνηση των παλαιμάχων που με επισκέφθηκαν μετά την επέμβαση στο σπίτι μου και μου ευχήθηκαν περαστικά και ταχεία ανάρρωση, αναγνωρίζοντας την προσφορά μου στην ομάδα. Δεν μπορούσα παρά να τους ευχαριστήσω για την κίνησή τους αυτή.
Για το αν η ομάδα ήταν εντάξει στις οικονομικές διαφορές: Δυστυχώς, υπήρχαν και υπάρχουν εκκρεμότητες. Είναι κάτι άσχημο αυτό, για έναν σύλλογο με 90ετή παρουσία. Λυπάμαι, που το αναφέρω αλλά κάποιοι στη διοίκηση αμαυρώνουν το σύλλογο με τέτοιες συμπεριφορές. Με τη στάση αυτή η ομάδα έδειξε πως δεν εκτιμά τους παίχτες που αγωνίζονται με το έμβλημά της και τραυματίζονται στον αγωνιστικό χώρο.

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων: Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα. Έδειξαν για δεύτερη φορά προς το πρόσωπό μου την αγάπη τους και την εκτίμησή τους, αναγνωρίζοντας την προσφορά μου στην ομάδα.

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες: Ναι, η αλήθεια είναι πως υπήρξε σχετικό ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε τελική συμφωνία και ο λόγος έχει να κάνει καθαρά με την κατάσταση του τραυματισμού μου που δεν επιτρέπει να γυρίσω άμεσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Για το ενδεχόμενο να απέχει ως το φινάλε της φετινής περιόδου: Σίγουρα, υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Θέλω να πιστεύω, πως έστω και οριακά θα υπάρξει κάποια συμφωνία.
Η Ανακοίνωση του Βυζαντα Μεγαρων

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Κ. ΠΟΥΛΑΚΟ...

Την εβδομάδα που πέρασε, διαβάσαμε σε πολλά αθλητικά site την αναπαραγωγή της συνέντευξης που παραχώρησε πρόσφατα στην ιστοσελίδα AgrinioTimes ο πρώην επιθετικός του Βύζαντα Γ. Πουλάκος.
Μια συνέντευξη στην οποία (δυστυχώς γι’ αυτόν), ο Γ. Πουλάκος εκτίθεται αφού λέει την μισή αλήθεια.
Και το κυριότερο αναφέρει πως «μετά τον τραυματισμό του οι διοικούντες άφησαν σεδεύτερη μοίρα το ανθρώπινο κομμάτι».
Για να μάθει λοιπόν ο κόσμος την υπόλοιπη αλήθεια, παρεμβαίνουμε για να ξεκαθαρίσει επιτέλους το τοπίο.
Ο ποδοσφαιριστής Γ. Πουλάκος, στις αρχές του μηνός Αυγούστου πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο του Βύζαντα για να έρθει να μιλήσει με την ομάδα, απαιτώντας – για να
μιλήσει μαζί μας – χρήματα και για τις βενζίνες!
Αφού μίλησε με τον πρόεδρο και συμφώνησε για το ποσό που θα λάβει για ένα χρόνο, έφυγε και μετά μάθαμε πως υπέγραψε συμφωνία με τον Πάμισο Μεσσήνης.
Στις 7 Σεπτεμβρίου, πήρε και πάλι τηλέφωνο και μας είπε ότι αποχώρησε από τον Πάμισο ερωτώντας μας εάν θέλουμε να έρθει να υπογράψει στην ομάδα.
Παρότι στο διαδίκτυο υπήρξαν οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας του Πάμισου Γ. Πετρουλάκη που ανέφεραν πως «η απόφαση για την λύση της συνεργασίας με τον Γ.
Πουλάκο έχει να κάνει καθαρά με ιατρικούς λόγους», ο ποδοσφαιριστής ήρθε στα Μέγαρα, μας διαβεβαίωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα πόδια του, υποστηρίζοντας πως όλα όσα γράφτηκαν αποτελούν φήμες αλλά και «φαντασίες» από την μεριά του προέδρου του Πάμισου.
Εμείς – δυστυχώς – τον πιστέψαμε και συμφωνήσαμε μαζί του. Με την υπογραφή του δελτίου του, μας πήρε την προκαταβολή που ζήτησε, μας απαίτησε να του πληρώσουμε και τον τελευταίο μήνα της σαιζόν προκαταβολικά και εμείς το δεχθήκαμε και του δώσαμε τα χρήματα. Χρήματα τα οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στην ομάδα όταν στις 17 Δεκεμβρίου 2018 πήρε την ελευθέρας του!
Διευκρινίζουμε πως από την ημέρα που ήρθε στον Βύζαντα δεν έκανε καθόλου προπονήσεις αλλά και προετοιμασία με την ομάδα. Απλά έκανε … τζόκινγκ και πήγαινε μόνιμα για φυσιοθεραπείες στον αστράγαλό του. Αποτέλεσμα ήταν να μην μπορεί να αγωνιστεί επί 90 λεπτά, αλλά να μπαίνει μόνο αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στον αγώνα με τον Ακράτητο που αγωνίστηκε από την αρχή ως βασικός, έβγαλε πρόβλημα τραυματισμού! Αμέσως ως οφείλαμε, σταθήκαμε δίπλα του, πληρώνοντας του την μαγνητική, την ειδική μπότα και τις πατερίτσες. Μετά το πρόβλημα που έδειξε η μαγνητική, του προτείναμε να επισκεφθεί γιατρό με
τον οποίο συνεργαζόμαστε στο Αττικό Νοσοκομείο, ώστε να αναλάβει αυτός την εγχείρησή του.
Αυτό ο ποδοσφαιριστής δεν το δέχθηκε και θέλησε να εγχειριστεί μόνος του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, διαρρέοντας ατυχώς πως τον εγκαταλείψαμε!
Η διοίκηση του πρότεινε να μείνει στην ομάδα και όταν αποθεραπευτεί και μπορεί, να παίξει και πάλι στον Βύζαντα, αφού ήταν πληρωμένος μέχρι το τέλος της σαιζόν.
Ομως στις 17 Δεκεμβρίου 2018, την ώρα της προπόνησης ήρθε στο γήπεδο και επιτακτικά, μας ζήτησε να του δώσουμε την ελευθέρας του, κάτι που τελικά έγινε!
Οσο για το αν του οφείλουμε χρήματα, γνωστοποιούμε ότι ο κ. Πουλάκος παρόλο που έχει φύγει από την ομάδα, θα πληρώνεται κανονικά μέχρι τέλους της σαιζόν, και γνωρίζει αυτός από πού και από ποιόν!
Μαζί με όλα τα άλλα, μας απαίτησε και του νοικιάσαμε μεζονέτα δίπατη στη Νέα Πέραμο τα ενοίκια της οποίας πληρώσαμε μέχρι τέλος Δεκεμβρίου αφήνοντας μέσα
και την εγγύηση, ενώ μεσημέρι – βράδυ η ομάδα του πλήρωνε και το φαγητό του!
Αυτή είναι λοιπόν η πραγματικότητα για τον αγαπητό κ. Πουλάκο!
Είναι δυστυχώς ο μοναδικός από τους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να μας ξεγελάσουν, όμως η αλήθεια έλαμψε εντός των αγωνιστικών χώρων. Το ίδιο σκηνικό και στα Μέγαρα, όπως και στη Μεσσήνη. Στις 20 από τις 30 προπονήσεις ο ποδοσφαιριστής Γ. Πουλάκος βρίσκονταν σε θεραπεία!
Αγαπητοί φίλαθλοι και αγαπητοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, τα συμπεράσματα δικά σας!
ΥΓ: Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι τα τελευταία 3 χρόνια η ομάδα μας δεν οφείλει σε ποδοσφαιριστές αλλά και σε τρίτους, ούτε ένα ευρώ!

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Λεωνίδας Νικολάου
Από το Blogger.