Header Ads

header ad

2ο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αλιείας στη Βαρεα Μεγαρων

 Ανακοίνωση του εξωραϊστικού & πολιτιστικού συλλόγου Βαρέας Μεγάρων “O Άγιος Νικόλαος”

Ο Εξωραϊστικός και πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων Άγιος Νικόλαος με την συνεργασία της Ακαδημίας Αλιευτικών Δραστηριοτήτων Ελλάδος πραγματοποίησε το 2ο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αλιείας από την Ακτή στην παραλία της Βαρέας Μεγάρων το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2018.

Είναι τιμή για την περιοχή μας και τον Σύλλογο μας που η Ακαδημία Αλιευτικών δραστηριοτήτων Ελλάδος με τους αθλητες της να αγωνίζεται και να πραγματοποιεί αγώνες στην περιοχή ,καθώς συμμετέχει σε Διεθνές Τουρνουά και εκπροσωπεί την χωρά μας επάξια φέρνοντας μεγάλες διακρίσεις.

Το Δ.Σ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον κ. Κλεάνθη Βαρέλα και τον κ. Ελευθέριο Παπαλευθερη που είναι συνεχώς από την πρώτη στιγμή κοντά στον σύλλογο και προσφέρουν οτιδήποτε χρειαστεί ανά πάσα στιγμή για την περιοχή .

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τις εθελοντικές ομάδες ΚΟΥΡΟΣ και ΟΕΜ που παρευρέθησαν στην εκδήλωση άλλα και για την συνεχή βοήθεια προς τον σύλλογο μας σε όλες τις προσπάθειες και δραστηριότητες για να διατηρηθεί καθαρό το φυσικό και αστικό περιβάλλον στην περιοχή με τις δράσεις του εθελοντικού καθαρισμού .

Ευχαριστούμε τον κ. Σταμάτη Καρατσόλη για την προσφορά αναψυκτικών καθώς και για τις γευστικές απολαύσεις που προσέφερε στους αθλητές και τους θεατές που παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν το διαγωνισμό.

Η ψαρευτική συνάντηση αφιερώθηκε στον Παναγιώτη Ράμφο.

Ο Παναγιώτης Ράμφος μέλος της Ακαδημίας Αλιευτικών Δραστηριοτήτων Ελλάδος ήταν ένας από τους ήρωες του Ματιού που αψηφώντας τον κίνδυνο βοήθησε όσους περισσότερους μπορούσε. Η φωτιά κατέστρεψε σχεδόν ολοκληρωτικά το σπίτι του αλλά και της μητέρας του, Αγγελικής.Οι δυο τους κοιμούνται στον μικρό κήπο που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της καμένης οικίας τους. Ο Παναγιώτης προσκαλεί όλο τον κόσμο στο σπίτι του να τον κεράσει καφέ και χυμό και δεν ζητάει ελεημοσύνη πάρα μόνο δίνει μια συμβουλή να έχουμε αληθινούς φίλους στη ζωή μας.

Ο σύλλογος μας που ήταν αθλοθέτης σε αυτό το πρωτάθλημα με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι θα είναι χορηγός στο 4ο Διεθνές Τουρνουά αλιείας απο την ακτή RESPECT THE SEA στο οποίο θα συμμετέχουν 18 ξένες χώρες με εκατοντάδες αθλητές και θα διεξαχθεί στην Πιερία .

Εκ του ΔΣ
Ο σύλλογος Ακαδημία Αλιευτικών Δραστηριοτήτων Ελλάδος  ενημερώνει 

2o ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΕΤΟΥΣ 2018

ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΡΕΑΣ 8 & 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι δύο τελευταίοι αγώνες του 2ου Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Αλιείας από την ακτή, που διοργανώνει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ για τα μέλη της και όλους τους φίλους ερασιτέχνες ψαράδες.

Οι τελικοί αγώνες δεν έγιναν μόνο για την ανακήρυξη των νικητών του Πρωταθλήματος, ούτε μόνο για την απόλαυση του αγωνιστικού ψαρέματος και της καλής παρέας.

Ήταν αγώνες για την στήριξη του συναθλητή μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΑΜΦΟΥ που έχασε το σπιτικό του και όλα του τα υπάρχοντα στο πολύπαθο Μάτι, στην πρόσφατη πυρκαγιά.

Ήταν οι αγώνες ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ και νοιώθουμε ΟΛΟΙ μας μεγάλη υπερηφάνεια που ο Παναγιώτης είναι ένας από εμάς με ότι αυτό προσδιορίζει απλός, ταπεινός, δοτικός και πολλά ακόμα. Η παρουσία του στους αγώνες ήταν ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικο και Εξωραϊστικό Σύλλογο Βαρέας Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που ήταν αθλοθέτης των αγώνων και όλως ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Βαρελά για την ηθική του υποστήριξη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εκπροσώπους των εθελοντικών ομάδων ΟΕΜ και ΚΟΥΡΟΣ πους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τους Δημοτικούς Σύμβουλους κ. Κλεάνθη Βαρελά και Ελευθέριο Παπαλευθέρη που είναι πάντα κοντά στις προσπάθειες μας, για τα θερμά τους λόγια όσον αφορά τις δράσεις μας

'Ολως ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κ. Σταμάτη Καρατσόλη που είναι ο πατέρας των μικρών μας αθλητων Βαγγέλη και Νίκου, που προσεφερε σε όλους τους συμμετέχοντες, σάντουιτς, τυρόπιττες, κουλούρια και νερά αναψυκτικά

Μας συγκινήσατε κ. Σταμάτη ακόμα μια φορά

Ευχαριστούμε και τους 28 συνολικά συμμετέχοντες στο 2ο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αλιείας από την ακτή .

Αξίζει να τονίσουμε πως στο Πρωταθλημα μας συμμετείχαν συνολικά 6 γυναίκες και 5 μικρά παιδιά

Ο σύλλογος μας είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που διαθέτει παιδικό και γυναικείο τμήμα

Τέλος ευχαριστούμε τον Πρόεδρο μας Νίκο Αλεφραγκή που είναι πάντα παρών, κοντά στους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας

Δεν έχω κουραστέι και ούτε θα κουραστώ ποτέ να γράφω πως ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι Γενικός Αρχηγός ενός συλλόγου με μέλη άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που αγωνίζονται ΜΕ ΚΕΦΙ, ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΘΟΣ και κυρίως ΜΕ ΗΘΟΣ 

Σας ευχαριστώ συναθλητές και συνθλήτριες

Και τώρα ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ για την σπουδαιότερη διοργάνωση του συλλόγου μας που είναι η διοργάνωση του 4ου Διεθνούς τουρνουά Αλιείας από την ακτή, με την (όχι τυχαία..) επωνυμία RESPECT THE SEA που θα γίνει 6 & 7 Οκτωβρίου 2018 στην Λεπτοκαρυά Πίερίας και όπου έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, ψαράδες διεθνούς επιπέδου από 18 συνολικά χώρες.

Αθλοθέτης και αυτού του τουρνουά θα είναι και πάλι ο Πολιτιστικος και Εξωραϊστικός
σύλλογος Βαρέας Μεγάρων Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ

Καλούμε κάθε ερασιτέχνη ψαρά να ενταχθεί στο δυναμικο μας μας και στην μεγάλη μας παρέα την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 2ου ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ

1η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΠΟΥΝΑΚΗΣ - ΦΑΙΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ - ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΠΑΛΗΣ

2η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ : ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΟΥΡΗΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣΗΣ

3η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ : ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΙΧΑΛΙΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΙΛΑΚΗΣ

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 2ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ : ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΠΑΛΗΣ

2ος ΝΙΚΗΤΗΣ : ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΟΥΡΗΣ

3η ΝΙΚΗΤΡΙΑ : ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΙΧΑΛΙΟΥ

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

1η ΘΕΣΗ : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΠΟΥΝΑΚΗΣ - ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΠΑΛΗΣ

2η ΘΕΣΗ : ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΑΝΤΟΣ - ΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ART FISHING TEAM

3η ΘΕΣΗ : ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΙΧΑΛΙΟΥ - ΓΙΡΩΓΟΣ ΨΙΛΑΚΗΣ

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

1η ΘΕΣΗ : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΠΟΥΝΑΚΗΣ

2η ΘΕΣΗ : ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΠΑΛΗΣ

3η ΘΕΣΗ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΑΚΗΣ

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

1η ΘΕΣΗ : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΠΟΥΝΑΚΗΣ - ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΠΑΛΗΣ

2η ΘΕΣΗ : ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΙΧΑΛΙΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΙΛΑΚΗΣ

3η ΘΕΣΗ : ΑΝΝΑ ΚΡΟΛ - ΑΛΙΝΑ DUBROWSKA

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

1η ΘΕΣΗ : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΠΟΥΝΑΚΗΣ

2η ΘΕΣΗ : ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΠΑΛΗΣ

3η ΘΕΣΗ : ΑΛΙΝΑ DUBROWSKA

Ο Γενικός Αρχηγός

Αλέφανδρος Σαπουνάκης

Από το Blogger.