Header Ads

header ad

Επιστολή ξυλοδαρμού 10ης «Μεγαρων Γη» Μέρος 2

Αγαπητοί συμπολίτες,

Εκμεταλευόμενος την ελευθερία της έκφρασης του λόγου που κατοχυρώνει το σύνταγμα της χώρας μας επανέρχομαι με την παρούσα επιστολή προκειμένου να αναφερθώ διευκρινιστικά και με περισσότερη σαφήνεια στο συμβάν της 31ης Αυγούστου 2018, ημέρας των εγκαινίων της 10ης «Μεγαρων Γη» που πραγματοποιήθηκε στο άλσος Θεογνιδος στο Κουρκουρι.

Για όσους ελάχιστους πιστεύω δεν γνωρίζουν, εν ενεργεία αντιδήμαρχος του δήμου Μεγαρεων επιτέθηκε χειροδικώντας πολίτες και τον υπαρχηγό των προσκόπων Μεγάρων στον χώρο της έκθεσης και συγκεκριμένα στο σημείο οπου οι Πρόσκοποι παρουσίαζαν το έργο τους μέσα από δράσεις που αφορούν κυρίως παιδιά. Μπροστα στα έκπληκτα μάτια επισκεπτών κάθε ηλικίας με την πλειοψηφία αυτών εκείνη τη στιγμη να είναι παιδιά, ο αντιδήμαρχος λειτούργησε ως απλός πολίτης αδιαφορώντας για το αξίωμα που κατέχει.
Στο δημοτικό συμβουλιο της 11ης Σεπτεμβρίου 2018 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ανέφεραν το συμβάν ζητώντας μαλιστα τη δημόσια τοποθέτηση της διοίκησης και την παραίτηση του αντιδημάρχου. Τα λογια τους προσέκρουσαν σε τοίχο καθότι ο εμπλεκόμενος αντιδήμαρχος δεν πήρε ποτε το λόγο ενώ ο δήμαρχος «φρόντισε» όπως συνηθίζει να απαξιώσει το γεγονός ρωτώντας τους δημοτικούς συμβούλους που έθεσαν το θέμα αν ήταν παρόντες! Χαρακτηριστική ήταν η φράση του «εισασταν μπροστα;».
Έως την ωρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το περιεχόμενο της πρώτης μου επιστολής, που σημειωτέον δημοσιευτηκε παντού υπογεγραμμένη, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ. Η μη διάψευση από πλευράς δημοτικής διοίκησης, μιας και η επιστολή αναφέρεται σε ενεργό αντιδήμαρχο, σημαίνει αυτόματα ότι αποδέχεστε όσα γράφτηκαν. Το λαλίστατο γραφείο τύπου που αποστέλλει τακτικά δελτία αυτήν τη φορά έμεινε σιωπηλό.
Μετά τη δημοσίευση της πρώτης επιστολής μου μέλος της οικογένειας του αντιδημάρχου με κάλεσε τηλεφωνικά και με απείλησε. Για το γεγονός ότι δέχτηκα κλήση υπαρχει σχετική απόδειξη από την εταιρία τηλεπικοινωνιών που διατηρώ την τηλεφωνικη μου γραμμή με όλες τις λεπτομερειες όπως η διάρκεια και η ακριβής ώρα.
Επειδή μέρος της κοινωνίας που έμαθε το συμβάν ή διάβασε για αυτό στην επιστολή μου, καθώς και υποστηρικτές του αντιδημάρχου που λειτουργούν ως παπαγαλάκια, εκφράζουν το συμπέρασμα ότι πρόκειται για διαμάχη μεταξύ φυσικών προσώπων και οικογενειών, θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι:

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ.

Οποιαδηποτε προσπάθεια αναγωγής του συμβάντος σε διαμάχη με προσωπικό υπόβαθρο εχει σαν σκοπό της να το απαξιώσει και να οδηγήσει το λαό των Μεγαρων και της Νέας Περαμου εσκεμμένα σε λανθασμένα συμπεράσματα και μακριά από την πραγματικότητα, δηλαδη στη λήθη.
Αγαπητοί συμπολίτες, αν η κοινωνία σύσσωμη δεν καταδικάσει την ανάρμοστη συμπεριφορά του αιρετού σε έναν δημόσιο χώρο οπου θεατές ήταν ως επι το πλείστον παιδιά, και αντ’ αυτού συναινέσουμε στην τακτική της απαξίωσης που προσπαθεί να περάσει ο δήμαρχος, ειμαστε καταδικασμένοι να ζήσουμε εποχές ηθικής παρακμής.

Με αγανάκτηση
Δανιήλ Κουτουλίδης


Από το Blogger.