Header Ads

header ad

Γ. Μάνταλος: Πιστεύω πως ο δήμαρχος θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο coach Γ. Μάνταλος μετά τη δύσκολη νίκη με 68-59 επί του Μίλωνα με την οποία ουσιαστικά «σφράγισε» το διαβατήριο για την Γ’ Εθνική. Σε δηλώσεις του προς τα τοπικά ΜΜΕ απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ανέφερε τα παρακάτω.

ΕΡΩΤ.: Η ΝΕΜ και μαθηματικά στην Γ’ Εθνική. Πού οφείλεται η μεγάλη επιτυχία;

ΑΠΑΝΤ.: Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων και πολλών συνισταμένων τα οποία δεν μπορούμε να τα αναλύσουμε όλα μαζί. Είναι μια συλλογική εργασία και εκείνο που θέλω να πω είναι ότι έγινε μια επαγγελματική δουλειά πολυεπίπεδα διοικητικά προπονητικά οι αθλητές ήταν εξαιρετικοί ήταν εξαιρετικό το υλικό. Επίσης το σημαντικό για αυτήν την επιτυχία ήταν ότι οι αποφάσεις πάρθηκαν νωρίς το καλοκαίρι πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά για ομάδα των Μεγάρων. Είχα την δυνατότητα να φτιάξω το ρόστερ της ομάδας όπως ήθελα. Αυτά είναι πράγματα πολύ σημαντικά για το μπάσκετ και από αυτό τον σωστό προγραμματισμό προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συνεργάτες μου, τον «αδελφό» μου τον Τάκη τον Υφαντή, τον δεύτερο συνεργάτη μου Φάνη Κορώση και τον διευθυντή της σχολής μας που είχε ενεργό ρόλο στην αντρική και με βοήθησε πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο το διοικητικό συμβούλιο για την δυνατότητα που μου παρείχε την δυνατότητα να δουλέψω με 100% εκχώρηση δικαιωμάτων και να δουλέψω και να με αφήσουν να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον υπέροχο κόσμο μας που από την πρώτη αγωνιστική είναι στο π΄λευρό μας αποτελώντας τον έκτο παίκτη της ομάδας.
Τέλος να ευχαριστήσω την γυναίκα μου και την οικογένεια μου διότι μόνο αυτή ξέρει τι τράβηξε για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

ΕΡΩΤ.: Στην αρχή της σεζόν είχατε πολλά παράπονα από τον δήμο και τον «Ηρόδωρο». Βλέποντας το δήμαρχο στην εξέδρα να θεωρήσουμε ότι οι σχέσεις εξομαλύνθηκαν;

ΑΠΑΝΤ.: Με τον «Ηρόδωρο» δεν έχουμε καμία επαφή και επικοινωνία μέχρι σήμερα. Όμως είχα εξουσιοδοτηθεί από την διοίκηση και έκανα μια προσωπική συνάντηση με τον δήμαρχο. Ο δήμαρχος από εκείνη την στιγμή τηρεί τις υποσχέσεις του και τις δεσμεύσεις μας και έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Όσον αφορά εμένα θα ήθελα να εξομαλυνθεί η σχέση αυτή και με τον «Ηρόδωρο», διότι εδώ και τρία χρόνια γίνονται στοχευμένα κάποιες παντελώς αδόκιμες συγκρίσεις με άλλα σωματεία τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που γίνονται σε μας και αποτελούν ασέβεια καταρχήν για τον αθλητισμό τον ίδιο αλλά αποτελούν και λάθος. Ο δήμαρχος πήρε την υπόθεση προσωπικά. Μέχρι τώρα δεν έχω κανένα παράπονο από τον δήμαρχο και θεωρώ ότι θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του. Η απόλυτη δέσμευση του δημάρχου είναι να φτιαχτεί το 8ο και να μας παραχωρηθεί κατ’ αποκλειστικότητα. Όσο βλέπω το δήμαρχο να είναι κοντά μας δεν φοβάμαι. Διότι η ΝΕΜ δεν ζητάει ούτε χρήματα ούτε πόρους από το δήμο αλλά ζητάει μόνο συμπαράσταση και αθλητικούς χώρους για να καλύψει τις τεράστιες ανάγκες της. Ο δήμαρχος λοιπόν δεσμεύθηκε ότι θα μας ικανοποιήσει αυτή την ανάγκη. Δεν έχω κανένα λόγο να μην πιστέψω ότι θα το κάνει και θα επιληφθεί του θέματος ώστε να έχει αίσιο τέλος.

ΕΡΩΤ.: Την Πέμπτη ξεκινά το final 4 στο οποίο συμμετέχει η ΝΕΜ. Είστε έτοιμοι;

ΑΠΑΝΤ.: Το final 4 είναι ένα από τα παραδείγματα που έχουν σχέση με την συμπαράσταση. Παίζει η ομάδα της πόλης μας final 4 για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αυτό είναι κάτι μοναδικό. Παίζουμε λοιπόν στην Νέα Πέραμο. Εγώ σαν παλιός μπασκετικός θα είχα την εντύπωση πως παίζουμε στην έδρα μας. Εδώ, θα ήθελα να ευχαριστήσω το «φίλο» σωματείο της Νέας Περάμου που μας παρείχε φιλοξενία και μας έδωσε γήπεδο. Δυστυχώς δεν δεχθήκαμε κανένα τηλέφωνο από τον «Ηρόδωρο» που είναι ο διοργανωτής για να μας ρωτήσουν αν θέλουμε κάτι ως γηπεδούχοι. Βέβαια αναγνωρίζω, ότι μπορεί να το έκαναν στα πλαίσια των ίσων αποστάσεων. Όμως τι ίσες αποστάσεις να κρατήσουμε όταν ξέρουμε όλοι πως μια ομάδα είναι γηπεδούχος και ουσιαστικά αγωνίζεται στην έδρα της. Παρόλα αυτά όλα καλά, δεν υπάρχει καμία κακία. Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι έχω εμπιστοσύνη στο δήμαρχο. Για την εξομάλυνση της κατάστασης μεσολάβησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Πολυχρόνης και Κορώσης. Θέλω να πιστεύω πως τελικά οι σχέσεις μας θα εξομαλυνθούν οι οποίες όντως δεν ήταν καλές αλλά γι’ αυτό δεν ήμασταν υπαίτιοι εμείς.

Το αγωνιστικό του final 4

Όσον αφορά το αγωνιστικό του final 4 η ΝΕΜ εκ των πραγμάτων κατεβαίνει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Στόχος μας είναι και το κύπελλο. Επειδή είναι final 4 έχουμε 25% πιθανότητες. Ο πρώτος μας αντίπαλος το Πέρα είναι μια εξαιρετική ομάδα την οποία στο πρωτάθλημα κερδίσαμε δύο φορές (την μία από αυτή σε νεκρό χρόνο), όμως τώρα θα παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική όπως παρουσιάστηκε και σήμερα ο Μίλωνας. Αν περάσουμε στον τελικό θα αντιμετωπίσουμε μια εκ των Άρη Νικαίας ή Κρόνος. Πρόκειται για δύο ομάδες Γ Εθνικής οι οποίες είναι εξαιρετικές αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Είμαστε προετοιμασμένοι για 2 ντέρμπι. Πάμε όπως πήγαμε μέχρι τώρα, δηλαδή «με το μαχαίρι στα δόντια» και ότι βγει. Στόχος πλέον είναι το νταμπλ αλλά και το αήττητο πρωτάθλημα για να γράψουμε ιστορία.

πηγη ΑΙΧΜΗ ΜΕΓΑΡΩΝ
Από το Blogger.