Header Ads

header ad

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΠΣ Ο ΓΙΑΝ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Ο κ. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΠΣ

Όπως ήταν φυσικό, οι αναφορές του Δημάρχου Γρ. Σταμούλη για το ΓΠΣ των Μεγάρων σε συνέντευξή του στην Αιχμή, ενεργοποίησαν τα αντανακλαστικά του προκάτοχου του Γιαν. Μαρινάκη, ο οποίος θέλησε μέσω συνέντευξης να παρέμβει, ακυρώνοντας όλα όσα δήλωσε ο κ. Σταμούλης. Μια συνέντευξη «ποταμός» του κ. Μαρινάκη στηριζόμενη σε έγγραφα, αποφάσεις και ημερομηνίες, που ενδέχεται να αποφέρει νέα πολιτική κόντρα μεταξύ των δυο αιρετών.

«Πονεμένη ιστορία» χαρακτήρισε το ΓΠΣ των Μεγάρων ο Δήμαρχος σε συνέντευξή του στην «Αιχμή». Ως ο Δήμαρχος που κινήσατε το θέμα αυτό φτάνοντας κοντά στην οριστική έγκριση πως κρίνετε τις δηλώσεις του κ. Σταμούλη;

Κύριε Υψηλάντη, σας ευχαριστώ καταρχήν που μου δίνετε την ευκαιρία να απαντήσω για ένα τόσο μεγάλο θέμα. Πιστεύω πως ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Σταμούλης με τα ψεύδη και τις αοριστολογίες που ανέφερε στη συνέντευξη του στην έγκριτη εφημερίδα σας για το ΓΠΣ των Μεγάρων, προσέβαλε για άλλη μια φορά το θεσμό που υπηρετεί.
Ο κ. Σταμούλης, ξεκίνησε την …αγόρευση του, χαρακτηρίζοντας μετά από 3,5 ολόκληρα χρόνια διοίκησης του, το ΓΠΣ «πονεμένη ιστορία», το οποίο όπως είπε, «.. ενώ έχει υποβληθεί από το 2005, εντούτοις έχουν περάσει 13 χρόνια και δεν έχει ακόμα εγκριθεί»!
Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά, «.. το ΓΠΣ των Μεγάρων που έχει περάσει από πολλά στάδια, δεν έχει τύχει ποτέ έγκρισης»!
Σε μια παράγραφο, δυο ψέματα!
Συνεχίζει την … αγόρευση του και αντιλαμβανόμενος πόσες φορές έχει πει το ίδιο ψέμα, και προσθέτει «… η αλήθεια είναι ότι πέρασε μια φορά από τον ΟΡΣΑ, χωρίς βέβαια να έχει πάρει την έγκριση, γιατί μετά από εκεί έπρεπε να υπογραφεί Κοινή Υπουργική Απόφαση από συναρμόδιους Υπουργούς»! Τρίτο ψέμα!
Ο κ. Σταμούλης προφανώς κατέχει επιλεκτική μνήμη, ή πράγματι στην αγωνία του να δικαιολογήσει τόσο την αναξιοπιστία του, όσο και τη μεγάλη καθυστέρηση της υπογραφής του ήδη εγκεκριμένου ΓΠΣ από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) του ΟΡΣΑ την 12/5/2014, διέφυγαν της προσοχής του τα πραγματικά περιστατικά.

Ποια ήταν κ. Μαρινάκη τα πραγματικά περιστατικά που ο κ. Σταμούλης δεν ανέφερε στην συνέντευξή του;

Με την ερώτησή σας μου δίνετε την δυνατότητα να θυμίσω κάποια πράγματα στον σημερινό Δήμαρχο. Του τα θυμίζω λοιπόν.
Μετά από επανειλημμένες συναντήσεις και συσκέψεις με τους διαδοχικούς προέδρους (κ. Πολύζος, κ. Μπάτσου) αλλά και τα μέλη του ΟΡΣΑ, τα οποία ήταν υπεύθυνα για την προώθηση και την ολοκλήρωση μια ώριμης πρότασης τροποποίησης του ΓΠΣ των Μεγάρων, εστάλη στο δήμο από την Εκτελεστική Επιτροπή του ΟΡΣΑ η με αρ. πρωτ. οικ. 1681/1-8-2013, απόφαση της 12ης συνεδρίασης – θέμα 1ο «Τροποποίηση του ΓΠΣ του Δημοτικού Διαμερίσματος Μεγάρων του δήμου Μεγαρέων», η οποία ελήφθη στις 24/7/2013. Μιλάμε δηλαδή για την πρώτη απόφαση έγκρισης από την Εκτελεστική Επιτροπή του ΟΡΣΑ η οποία τονίζω ότι είναι Ανεξάρτητη Αρχή.
Η Εκτελεστική Επιτροπή, με αυτή την απόφαση ζήτησε από το δήμο Μεγαρέων να γνωμοδοτήσει επ’ αυτής, έτσι ώστε να προωθηθεί ακολούθως στην ολοκλήρωση της διαδικασίας θεσμοθέτησης.
Η διοίκηση μας τότε, αντέδρασε άμεσα και τόσο με την απόφαση της ανοικτής δημόσιας συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης στις 13/9/2013 στην κεντρική πλατεία Μεγάρων, όσο και με την αντίστοιχη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων σχετικά με αυτό το θέμα, αποστείλαμε εμπρόθεσμα τις απόψεις μας.
Μετά από όλα αυτά τα δύσκολα στάδια και με την ταυτόχρονη γνωμοδότηση 17 φορέων του δημοσίου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία και η Ανεξάρτητη Αρχή της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΟΡΣΑ, στην 8η συνεδρίαση της 12/5/2014 εισήγαγε ως 2ο θέμα με τους συνοδευτικούς χάρτες την «Τροποποίηση του ΓΠΣ της Δημοτικής Ενότητας Μεγάρων του δήμου Μεγαρέων»
Στην παραπάνω συνεδρίαση παρουσία και της διοίκησης του δήμου, η Εκτελεστική Επιτροπή, αποφάσισε την έγκριση της τροποποίησης του ΓΠΣ των Μεγάρων.
Από την εξιστόρηση των παραπάνω πραγματικών περιστατικών προκύπτει ότι η Εκτελεστική Επιτροπή του ΟΡΣΑ συνεδρίασε 2 φορές με θέμα το ΓΠΣ Μεγάρων και το ενέκρινε.
Αυτή είναι η αλήθεια και όχι αυτή που επικαλείται έωλα και αόριστα ο κ. Σταμούλης.

Εφόσον εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή του ΟΡΣΑ γιατί κόλλησε και δεν έγινε ΦΕΚ με υπογραφή υπουργού;

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε από εκεί και μετά ήταν σαφής και δεδομένη. Έπρεπε να προηγηθεί ο νομοθετικός έλεγχος από το αντίστοιχο τμήμα του ΥΠΕΚΑ και στη συνέχεια να υπογραφεί από 5 ανώτατα Διευθυντικά στελέχη του Υπουργείου.
Αφού ολοκληρωνόταν και αυτό το στάδιο, ακολουθούσε η υπογραφή του αρμόδιου Γενικού Γραμματέα κ. Σωκράτη Αλεξιάδη και τελικά η υπογραφή του Υπουργού κ. Μανιάτη με τη μορφή Υπουργικής Απόφασης, ώστε να καταλήξει στο εθνικό τυπογραφείο ως ΦΕΚ.
Στην προγραμματισμένη επίσκεψη που έκανα στο Γενικό Γραμματέα τον κ. Αλεξιάδη στις 19/1/2015 (δηλαδή επί διοίκησης κ. Σταμούλη), ενημερώθηκα από τον ίδιο, ότι είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχος από το νομοθετικό τμήμα του Υπουργείου, χωρίς μάλιστα καμία παρατήρηση και απέμεναν οι υπογραφές των 5 Διευθυντικών στελεχών του Υπουργείου, καθώς και η δική του, ως τελευταία πριν φτάσει στο γραφείο του Υπουργού ως Υπουργική Απόφαση.
Ο κ. Αλεξιάδης δεσμεύτηκε προσωπικά σε μένα, ότι σε 2 ημέρες θα είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Πράγματι στις 21/1/2015 ημέρα Τετάρτη, ο κ. Αλεξιάδης επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά και μου ανακοίνωσε ότι το εγκεκριμένο ΓΠΣ των Μεγάρων είναι στο γραφείο του Υπουργού κ. Μανιάτη με τη μορφή Υπουργικής Απόφασης και όχι ως ΚΥΑ όπως λανθασμένα αναφέρει στη συνέντευξη του ο κ. Σταμούλης.
Επομένως το ΓΠΣ των Μεγάρων είχε εγκριθεί οριστικά.
Όμως οι επικείμενες εθνικές εκλογές ήταν αυτές που εμπόδισαν την υπογραφή του Υπουργού, ο οποίος θεώρησε περισσότερο αναγκαίο να τρέξει για την προσωπική του επανεκλογή και να μην αφιερώσει 2 λεπτά να πάει στο γραφείο του να υπογράψει την υπουργική απόφαση.
Μάρτυρας, ο βουλευτής της περιφέρειας μας, κ. Αθ. Μπούρας που ήταν κοντά μας και συμμετείχε σε αυτή την προσπάθεια.
Ο κ. Μπούρας έχοντας τότε παρέμβει, μίλησε με τον κ. Μανιάτη, περιμένοντάς τον καρτερικά στο γραφείο του στο υπουργείο για να υπογράψει, αλλά ο Υπουργός δεν πήγε ποτέ!

Και για ποιο λόγο πιστεύετε πως μπλόκαρε μετέπειτα η υπογραφή του ΓΠΣ, αφού όπως λέτε έλειπε μόνο η υπογραφή του υπουργού;

Υπεύθυνος για την εμπλοκή της υπογραφής του ΓΠΣ είναι ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρ. Σταμούλης.
Ο κ. Δήμαρχος, με την φιλική σχέση και τις διασυνδέσεις που απέκτησε στη νέα Κυβέρνηση της χώρας, μπλόκαρε την υπογραφή, προφασιζόμενος ότι υπάρχουν 3 σημεία τα οποία είναι «καταστροφικά για τον τόπο μας» όπως δήλωσε στη συνέντευξη του.
Το πρώτο «καταστροφικό σημείο» αφορά στη ζώνη παραγωγικών δραστηριοτήτων μεταξύ Μεγάρων και Νέας Περάμου, όπου όπως ισχυρίζεται «θα επιτρεπόταν η ίδρυση βιομηχανίας και με το πρόσφορο έδαφος που θα το προέβλεπε το ΓΠΣ, θα έρχονταν εδώ οι βαριές βιομηχανίες της Αθήνας»!
Δηλαδή τα ΕΛΠΕ, η MOTOR OIL, ο ΔΕΣΦΑ, η ΠΕΤΡΟΛΑ, θα έφευγαν από εκεί που είναι σήμερα και θα έρχονταν πιο κοντά μας;
Οι βιοτεχνίες - βιομηχανίες μέσης όχλησης ήδη υπάρχουν γύρω μας.
Μήπως επιθυμεί ο κ. Σταμούλης να φύγουν κι αυτές;
Για παράδειγμα, μήπως πως επιθυμεί να απομακρυνθεί από την περιοχή μας η επιχείρηση των Αφων ΦΑΝΗ επειδή πρόκειται για βιομηχανία μέσης όχλησης και βρίσκεται ακριβώς επάνω σε αυτό τον άξονα;
Όμως πέρα από αυτά για άλλη μια φορά στον αξιότιμο κ. Δήμαρχο διαφεύγουν βασικοί νομοθετικοί κανόνες, ή υποτιμά τόσο πολύ τη νοημοσύνη μας.
Σύμφωνα με το ν. 3325/2005 απαγορεύεται η ίδρυση και εγκατάσταση βιομηχανιών μέσης και βαρείας όχλησης, καθώς και η μετεγκατάσταση βαριών βιομηχανιών, εντός της Αττικής.
Επομένως για ποιες βαριές βιομηχανίες μιλάει ο κ. Σταμούλης;
Το μόνο που επιτρέπεται είναι η μετεγκατάσταση βιομηχανίας μέσης όχλησης και αυτό κάτω από αυστηρές περιβαλλοντικές προϋποθέσεις.
Λέω εγω, θα ήταν άσχημο να μετεγκατασταθεί στην περιοχή μας για παράδειγμα μια φαρμακοβιομηχανία, ή μια βιομηχανία χαρτικών;
Την ανεργία που μαστίζει τον τόπο μας δεν την σκέπτεται καθόλου ο Δήμαρχος;
Το δεύτερο «καταστροφικό σημείο» κατά τον κ. Σταμούλη αφορά στην κατασκευή μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τα ΕΛΠΕ στην περιοχή ΒΙΟΠΑ στον υγροβιότοπο του Βουρκαρίου.
Ο κ. Σταμούλης συμμετείχε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο με τις υπ. αρ. αποφ. 112/2011 και 215/2011, περί «Γνωμοδότησης του Δημοτικού Συμβουλίου επί του εγκριθέντος από τον ΟΡΣΑ Προεδρικού Διατάγματος περί καθορισμού ζωνών προστασίας και όρων και περιορισμών στη χρήση και τη δόμηση για την προστασία του υγροτόπου Βουρκάρι Μεγάρων», όπου το Δημοτικό Συμβούλιο καθόρισε πλήρως τους περιορισμούς χρήσης και δόμησης. Επίσης προχώρησε στην απομάκρυνση της ΒΙΟΠΑ «Λάκκας Καλογήρου» από την περιοχή, δίνοντας χρονοδιάγραμμα 30 ετών στις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις, καθώς και απαγόρευση έκδοσης οποιασδήποτε νέας άδειας οικοδομής στην περιοχή.
Ο κ. Σταμούλης τότε, υπερψήφισε αυτή την πρόταση και σήμερα γνωρίζει ότι το Προεδρικό Διάταγμα προστασίας του υδροβιότοπου του Βουρκαρίου έχει γίνει ΦΕΚ και προστατεύει την περιοχή από τέτοιες δραστηριότητες.
Το τρίτο «καταστροφικό σημείο» πάντα κατά τον κ. Σταμούλη αφορά στην κατάργηση της παρέκκλισης δόμησης αποθηκευτικών χώρων σε περιοχές ζώνης Α, πάνω από 30 τ.μ.
Επειδή οι περιοχές ζώνης Α διέπονται από το Π.Δ. 707/ 1977, δεν είναι απαραίτητο ο ενδιαφερόμενος αγρότης να απευθυνθεί στο τμήμα πολεοδομίας για εφαρμογή του ΓΠΣ, το οποίο εκφράζει προθέσεις, αλλά στο καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο μπορεί να εκδώσει αντίστοιχες άδειες κατά παρέκκλιση.
Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε πως αυτό που έχει αξία για τον αγρότη μας είναι η καλλιεργήσιμη έκταση. Αυτή είναι η κύρια οικονομική πηγή και όχι τα κτίρια.
Στη συνέχεια της συνέντευξης του ο Δήμαρχος κάνει αναφορά στο «αδηφάγον γραφειοκρατικό τέρας», το οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την καθυστέρηση των 3,5 ετών της δικής του θητείας.
Όμως ξεχνάει ότι στις 21/4/2015 στην εισήγηση του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Προτεινόμενες διορθώσεις επί του υπό τροποποίηση ΓΠΣ Μεγάρων», δήλωσε ότι στη συνάντηση που είχε με το νέο αναπληρωτή Υπουργό ΠΕΚΑ κ. Τσιρώνη, αυτός ζήτησε από το Δήμαρχο μια νέα ομόφωνη απόφαση με τις προτεινόμενες διορθώσεις και ο Υπουργός με τη σειρά του να συμφωνήσει και να υπογράψει την Υπουργική Απόφαση, θέτοντας δε ως χρονικό ορίζοντα όλων αυτών τους 2 μήνες!
Σήμερα 3,5 χρόνια μετά και αφού έχουν περάσει από τη θέση του Υπουργού άλλα δυο πολιτικά πρόσωπα, μαθαίνουμε από τον κ. Σταμούλη, μετά από συγκεκριμένη ερώτηση σας ότι το ΓΠΣ συζητήθηκε στην Μητροπολιτική Επιτροπή!
Μαθαίνουμε επίσης ότι ο κ. Σταμούλης έχει ενοχλήσει για την προώθηση του ΓΠΣ και Υπουργούς που δεν είχαν αρμοδιότητα για το ΓΠΣ, αναφέροντας και τον κ. Σκουρλέτης!
Δηλαδή ο κ. Σκουρλέτης, ο Υπουργός ΠΕΚΑ, ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός που θα υπέγραφε την υπουργική απόφαση για το ΓΠΣ των Μεγάρων, δεν είχε αρμοδιότητα! Τι άλλο θα ακούσουμε από τον κ. Σταμούλη, όταν τοποθετεί τον κ. Σκουρλέτη στους Υπουργούς που δεν είχαν αρμοδιότητα!

Δηλαδή τα τρία σημεία στο ΓΠΣ που χαρακτήρισε ο Δήμαρχος καταστροφικά, δεν ήταν κατ’ εσάς καταστροφικά;

Όχι απλά ήταν αφορμή, για να μπλοκάρει η υπογραφή του ΓΠΣ, να υπάρξει καθυστέρηση και στην συνέχεια με αφορμή τις διορθώσεις, να δικαιολογήσει το όλο αυτό εγχείρημα ως δική του επιτυχία. Αυτός ήταν εξαρχής ο σκοπός του κ. Σταμούλη. Και θα σας εξηγήσω παρακάτω γιατί. Αφού λοιπόν τον ρωτάτε εσείς, ο Δήμαρχος μας κάνει τη χάρη να γνωστοποιήσει ότι «κατάφερε» να συζητηθεί το θέμα στη Μητροπολιτική Επιτροπή «την προηγούμενη εβδομάδα» αποκαλύπτοντας ότι «… έγιναν κάποιες παρατηρήσεις, όχι σημαντικές ώστε να αλλάξει κάτι ριζικά, αλλά όσον αφορά τις εκτάσεις των χώρων και των ζωνών»!
Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να βγάλει συμπέρασμα από τα συμφραζόμενα του κ. Σταμούλη, εγώ πάντως δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.
Ο Δήμαρχος είχε υποχρέωση να γνωστοποιήσει επακριβώς την ημερομηνία της συνεδρίασης, καθώς και το περιεχόμενο της συζήτησης στη Μητροπολιτική Επιτροπή, στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της 12/2/2018.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, η συνεδρίαση της εν λόγω επιτροπής, προηγήθηκε του Δημοτικού Συμβουλίου.
Όμως ο κ. Σταμούλης το απέκρυψε από το σώμα. Γιατί άραγε;
Είχε υποχρέωση λοιπόν να δημοσιοποιήσει αν και πότε έγινε η συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής και κυρίως είχε υποχρέωση να δημοσιοποιήσει τα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης. Όμως δεν έπραξε τίποτα από όλα αυτά.
Την απάντηση για το εάν τώρα με τους χειρισμούς του καθυστέρησε (εσκεμμένα κατ’ εμέ) την υπογραφή του ήδη εγκεκριμένου επί διοικήσεως μου ΓΠΣ, την δίνει ο ίδιος. Την δίνει όταν δηλώνει ότι «… υπάρχουν και άλλα στάδια, αφού το προς έγκριση ΓΠΣ πρέπει να περάσει και από το νομικό τμήμα του αρμόδιου Υπουργείου, ώστε να εγκριθεί οριστικά με Κοινή Υπουργική Απόφαση»!
Επιβεβαιώνει δηλαδή με τα λεγόμενα του τα στάδια που πέρασε το επί διοίκησής μου εγκεκριμένο από τον ΟΡΣΑ και λίγο αργότερα υπό τροποποίηση ΓΠΣ των Μεγάρων, το οποίο πήρε την τελική έγκριση από την Εκτελεστική Επιτροπή του ΟΡΣΑ την 12/5/2014, πήρε την έγκριση του νομοθετικού τμήματος του ΥΠΕΚΑ, υπεγράφη από τα 5 ανώτατα Διευθυντικά στελέχη του ΥΠΕΚΑ στις 19/1/2015, υπεγράφη από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα κ. Αλεξιάδη στις 21/1/2015 και την ίδια ημέρα εστάλη στο γραφείο του Υπουργού κ. Μανιάτη με τη μορφή της Υπουργικής Απόφασης για την τελευταία υπογραφή ώστε να προωθηθεί για ΦΕΚ.
Μετά την εμπλοκή που προκάλεσε ο κ. Σταμούλης, το υπό υπογραφή εγκεκριμένο ΓΠΣ των Μεγάρων χάθηκε, και 3,5 χρόνια μετά μπλέκουμε ξανά στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, όπως αναφέρει και ο κ. Σταμούλης και αναζητάμε το υπό τροποποίηση ΓΠΣ των Μεγάρων.
Επομένως ποιος είναι ο υπεύθυνος που δεν έχουμε σήμερα θεσμοθετημένο ΓΠΣ; Μα φυσικά ο κ. Σταμούλης.
Ποιος είναι ο λόγος; Ένας και μοναδικός.
Να μην πιστωθεί και αυτή η επιτυχία στον τ. Δήμαρχο κ. Μαρινάκη.
Ο κ. Σταμούλης έκανε τα πάντα για να μην υπογραφεί το έτοιμο τροποποιημένο ΓΠΣ.
Έκανε τα πάντα για να καταστρέψει το έτοιμο εργαλείο ανάπτυξης του τόπου μας, μόνο και μόνο επειδή είχε και αυτό, τη δική μου σφραγίδα.
Όπως είχα δηλώσει τον Απρίλιο του 2015, ο κ. Σταμούλης με τις ενέργειες του θέτει το ΓΠΣ σε επικίνδυνους ατραπούς.
Σήμερα 3 χρόνια μετά, δικαιώνομαι απόλυτα για τα λεγόμενα μου.

Πως κρίνετε την αισιοδοξία του Δημάρχου για την έλευση του ΓΠΣ πολύ πριν την λήξη της θητείας του κ. Σταμούλη;

Δεν μπορώ να φανταστώ και δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να έρθει στο δήμο εγκεκριμένο το ΓΠΣ επί διοικήσεως του κ. Σταμούλη. Και αυτό γιατί ο ίδιος με τις ενέργειες του, τις πράξεις του και τα λεγόμενα του έχει αυτοαναιρεθεί σε αυτά που έχει πει.
Έχει βρεθεί εκτός προγραμματισμένου χρονοδιαγράμματος, έχοντας με τις πράξεις του φέρει πίσω την εξέλιξη του τόπου.
Γιατί αν είχε χρησιμοποιήσει το εγκεκριμένο ΓΠΣ που εγώ είχα ολοκληρώσει, σήμερα θα μιλούσαμε για πολεοδομικές μελέτες τις οποίες θα είχε την άνεση και το χρόνο να τις υλοποιήσει ο ίδιος ως Δήμαρχος Μεγαρέων, προωθώντας την πρόοδο στον τόπο.
Δεν το έπραξε, επειδή και αυτή η ενέργεια είχε την σφραγίδα της διοίκησης Μαρινάκη.
Είναι τραγελαφικό ο κ. Σταμούλης να μιλάει στην συνέντευξη του για προσωπικό στοίχημα. Και σε αυτή την περίπτωση με αντιγράφει χρησιμοποιώντας δικές μου φράσεις, όταν επί διοίκησης μου είχα δηλώσει πως «η έγκριση του ΓΠΣ αποτελεί προσωπικό στοίχημα».
Θυμίζω ότι εγώ διοίκησα 3,5 χρόνια, όσα δηλαδή καθυστερεί η υπογραφή του ΓΠΣ επί διοικήσεως κ. Σταμούλη. Η δική μου επιτυχία λοιπόν θεωρείται σήμερα το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης του κ. Σταμούλη. Τι να πιστέψουμε λοιπόν, όταν έχουν περάσει 3,5 χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε την διοίκηση του δήμου ο κ. Σταμούλης και εμείς οι αιρετοί ακόμη δεν ξέρουμε που βρίσκεται το ΓΠΣ των Μεγάρων. Εμείς ως συνδυασμός παρακολουθούμε την υπόθεση, γι’ αυτό και θα ζητήσουμε από την Μητροπολιτική Επιτροπή να μας δώσει τα πρακτικά της συνεδρίασης, εάν έγινε συνεδρίαση, και όχι μια απλή συζήτηση για ανταλλαγή απόψεων ώστε οι όποιες παρατηρήσεις και αν προκύψουν να διορθωθούν από την διοίκηση του δήμου.πηγη ΑΙΧΜΗ ΜΕΓΑΡΩΝ
Από το Blogger.